ΙΤΑΛΙΑ

Η συνέντευξη που "έκαψε" τον Σόσα

Η συνέντευξη που "έκαψε" τον Σόσα

Μία δήλωση του Έντγκαρ Σόσα σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα αρκούσε να τον θέσει εκτός ομάδας. "Ουδέποτε είπα κάτι κακό", σχολίασε ο ίδιος, μόλις έγινε γνωστή η τιμωρία του.

Έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό του στο πόδι, ο Έντγκαρ Σόσα επέστρεψε εσχάτως στο ροτέισον της Σάσαρι, αποτελώντας ένα ακόμη "όπλο" στα χέρια του Ρομέο Σακέτι. Μόνο που σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στη γειτονική χώρα, ανέφερε πως " παίζω έχοντας πόνο στο πόδι, γιατί η ομάδα με χρειαζόταν πίσω".

Αυτό -προφανώς- δεν άρεσε στους ανθρώπους της Σάσαρι, οι οποίοι έσπευσαν να ανακοινώσουν σήμερα (20/4) την τιμωρία του, η οποία αφορά σε αποκλεισμό από τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, με το μέλλον του να είναι αβέβαιο. Ο ίδιος βέβαια είχε να κάνει μία παρατήρηση σε όλο αυτό. Ποια είναι αυτή;

" Ουδέποτε ανέφερα κάτι για την ομάδα. Είπα ότι είναι φυσιολογικό να πονάω γιατί ήμουν τέσσερις μήνες εκτός και το πόδι μου δεν είναι ακόμη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση", σχολίασε, θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα. Στη συνέχεια "τιτίβισε" πως " είμαι ευλογημένος γιατί σε κάθε ομάδα που έχω παίξει, οι φίλαθλοι και οι συμπαίκτες μου με αγαπούσαν και μπορούσα να παίξω καλά. Αυτό είναι όλο".

Επί της ουσίας πάντως, η "ζημιά" έγινε. Ο Έντγκαρ Σόσα θα αναγκαστεί να προπονείται μόνος του μέχρι νεωτέρας, με τον Ρομέο Σακέτι να αναζητά πλέον τον διάδοχό του, αφού το πιο πιθανό είναι να πει "αντίο". Κι όλα αυτά από μια συνέντευξη...

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ