ΙΤΑΛΙΑ

Η Σιένα επιστρέφει στο προσκήνιο

Η Σιένα επιστρέφει στο προσκήνιο

Η Σιένα θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της Ιταλίας, στοχεύοντας στην επιστροφή στη Lega Basket. Γι αυτό απέκτησε τον Κρις Ρόμπερτς, ο οποίος θα πληρώνεται με... διαμάντια!

Η παρουσία της Σιένα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας αποτελεί έναν πολύ καλό λόγο για κάποιον να παρακολουθήσει τους αγώνες της ερχόμενης περιόδου. Ειδικά από τη στιγμή που οι "πράσινοι" δείχνουν να στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή τους στα σαλόνια της Lega Basket, μετά την απόκτηση του Κρις Ρόμπερτς.

Ο 27χρονος γκαρντ αγωνίστηκε πέρσι στην LNB (Γαλλία) με τα χρώματα της Μπουργκ, έχοντας 5.8 πόντους και 1.1 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Καζέρτα, με 11.6 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα. Το αξιοσημείωτο της μεταγραφής πάντως δεν είναι άλλο από τον τρόπο πληρωμής του, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Ο απόφοιτος του Bradley θα πληρώνεται σε... διαμάντια (αντί για ευρώ ή δολάρια) αφού η μετακίνησή του στη Σιένα θα ολοκληρωθεί μετά από σχετική χορηγία της Diamond Private Investment, που αποτελεί "σύμμαχο" της άλλοτε υπερδύναμης του ιταλικού μπάσκετ.

Από την πλευρά της, η πρώην ομάδα του δεν παρέλειψε να σχολιάσει με ειρωνική διάθεση την είδηση, "τιτιβίζοντας" πως " του κάναμε πρόταση να πληρώνεται με κοτόπουλα, αλλά αρνήθηκε".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ