ΙΤΑΛΙΑ

Γκρίνια για Ραντούλιτσα στην Αρμάνι Μιλάνο

Γκρίνια για Ραντούλιτσα στην Αρμάνι Μιλάνο

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Αρμάνι Μιλάνο, με τη Gazzetta dello Sport να αποκαλύπτει προς βρίσκεται σε δυσμένεια. Στο "κάδρο" κι οι Μάντας Καλνιέτις - Ρίκι Χίκμαν.

Έφυγε από τον Παναθηναϊκό Superfoods άρον άρον, για να μετακομίσει στην Αρμάνι Μιλάνο. Ούτε εκεί όμως φαίνεται πως θα στεριώσει. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του στη γειτονική χώρα, με τη Gazzetta dello Sport να αποκαλύπτει με σημερινό της (3/12) δημοσίευμα πως ο 29χρονος σέντερ βρίσκεται στο "κάδρο".

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods έχει ήδη γίνει αποδέκτης της γκρίνιας που υπάρχει στα υψηλά κλιμάκια της Αρμάνι Μιλάνο, με αποτέλεσμα να "αιωρείται" η πιθανότητα πρόωρης αποχώρησής του. Με 9 πόντους και 3.2 ριμπάουντ ανά 16'29'' συμμετοχής που έχει στην EuroLeague δεν έχει πείσει τους ανθρώπους των "κόκκινων" για τη χρησιμότητά τους, κάτι που ισχύει επίσης για τους Μάντας Καλνιέτις και Ρίκι Χίκμαν.

Από τη στιγμή άλλωστε που η ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα παρουσιάζει σημαντικές αγωνιστικές ελλείψεις, δεν αποκλείουν στην Ιταλία το ενδεχόμενο μαζικών αλλαγών στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Όσο για τον έμπειρο τεχνικό; " Θα μείνει μαζί μας", φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ