ΙΤΑΛΙΑ

Ένα βήμα έμεινε για την Αρμάνι Μιλάνο

Ένα βήμα έμεινε για την Αρμάνι Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο επιβλήθηκε της Ρέτζιο Εμίλια με χαρακτηριστική άνεση (97-73), στον πέμπτο τελικό της Lega Basket, απέχοντας μία μόλις νίκη από την επιστροφή στον θρόνο του πρωταθλητή.

Ένα βήμα έμεινε στην Αρμάνι Μιλάνο προκειμένου να επιστρέψει στον ιταλικό θρόνο του πρωταθλητή, μετά την αποψινή επικράτησή της επί της Ρέτζιο Εμίλια (97-73) στον πέμπτο τελικό της Lega Basket, παίρνοντας... κεφάλι για τον τίτλο (3-2).

Από πολύ νωρίς, η ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα φρόντισε να καταστήσει σαφές πως... θα κερδίσει. Απόδειξη; Το +21 (29-8) με το οποίο προηγήθηκε στο φινάλε της πρώτης περιόδου, προβάδισμα το οποίο δεν απειλήθηκε επί της ουσίας σε κάνε σημείο του αγώνα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών των φιλοξενούμενων. Παρεμπιπτόντως, όταν ολοκληρώνεις το παιχνίδι με 16/42 δίποντα και 9/29 τρίποντα δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν 30/44 δίποντα και 10/24 τρίποντα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Μάντας Καλνιέτις (16π.) με τους Ρακίμ Σάντερς (14π.), Κρούνοσλαβ Σιμόν (14π.), Όλιβερ Λαφαγιέτ (12π.), Αλεσάντρο Τζεντίλε (11π.) και Μίλαν Μάτσβαν (10π.) να τον ακολουθούν, την ώρα που η Ρέτζιο Εμίλια στηρίχθηκε στον Πέτρο Αραντόρι (14π.), που ήταν κι ο μοναδικός... στοιχειωδώς εύστοχος παίκτης της. Για παράδειγμα, ο Ριμάντας Καουκένας είχε 7 πόντους με 1/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 2/2 βολές.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ