ΙΤΑΛΙΑ

Δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε η Σάσαρι

Δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε η Σάσαρι

Η Αβελίνο έφτασε κοντά σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη, όμως η Σάσαρι κατάφερε να πάρει τη νίκη, με ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο (81-75).

Στο παιχνίδι που έκλεισε την έβδομη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος η Σάσαρι υποδέχτηκε την Αβελίνο. Το συγκρότημα του Ρομέο Σακέτι τέσσερις μέρες πριν την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (28/11, 19:45) αντιμετώπισε προβλήματα, όμως έφτασε στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο όλα άλλαξαν. Εκεί οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν και με όπλο την καλή άμυνα (δέχτηκαν 12 πόντους) πανηγύρισαν τη νίκη με 81-75. Σημαντικός παράγοντας και τα λάθη του τέταρτου δεκαλέπτου, εκεί όπου η Σάσαρι έκανε μόλις 1, έναντι 8 της Αβελίνο.

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ντέιβιντ Λόγκαν ήταν καταλυτικός για την Σάσαρι. Ο Αμερικανός -με πολωνικό διαβατήριο- γκαρντ πέτυχε 20 πόντους, έχοντας 6 κλεψίματα και 4 ασίστ, με τους Ρακίμ Σάντερς (16 πόντοι και 5 ριμπάουντ) και Έντγκαρ Σόσα (14 πόντοι) προσέφεραν σημαντικές βοήθειες. Από την Αβελίνο, ο Τζάστιν Χάρπερ προσπάθησε, με 23 πόντους, όμως ήταν μόνος στην επίθεση.

Τα δεκάλεπτα: 23-27, 45-44, 58-63, 81-75.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ