ΙΤΑΛΙΑ

"Διπλό" δια χειρός Χέις

"Διπλό" δια χειρός Χέις

Ο Κένι Χέινς χάρισε στην Κρεμόνα μία μάλλον αναπάντεχη νίκη, στο "σπίτι" της Ρέτζιο Εμίλια. Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ "μίλησε" στο τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό 70-69.

Το καλάθι του Κένι Χέις (λίγο πριν το τέλος) αρκούσε για να δώσει στην Κρεμόνα την εκτός έδρας νίκη επί της Ρέτζιο Εμίλια, με 70-69, για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A. Η ομάδα του Τσέζαρε Πανκοτό βρισκόταν... στα σχοινιά για μεγάλο μέρος του αγώνα, αλλά στο φινάλε είχε την τύχη με το μέρος της. Μαζί φυσικά και με τον Κένι Χέινς, που αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την Κρεμόνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους, έχοντας ως συμπαραστάτη (και... καθοδηγητή) τον Κίκι Κλαρκ (21π.), όταν -για την Ρέτζιο Εμίλια- ο Αντρέα Τσιντσιαρίνι πέτυχε 14π. και ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς πρόσθεσε άλλους 11π. Όσο για τον Φεντερίκο Μουσίνι, που πριν μερικές ημέρες "σκότωσε" τη Μπάμπεργκ; Ο 17χρονος γκαρντ είχε μόλις 7π. με 3/10 σουτ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ