ΓΑΛΛΙΑ

Βιλερμπάν και Λιμόζ, οι πιο ακριβές ομάδες

Βιλερμπάν και Λιμόζ, οι πιο ακριβές ομάδες

Σε κάποιες λίγκες υπάρχει απόλυτη διαφάνεια. Επί παραδείγματι, στη γαλλική που σήμερα (25/9) ανακοίνωσε τα μπάτζετ όλων των ομάδων που μετέχουν στην LNB.

H LNB είναι υπεύθυνη για την Α1, αλλά και την Α2 Γαλλίας και όπως προβλέπει ο κανονισμός της, "έβγαλε" σήμερα (25/9) στο φως της δημοσιότητας τα μπάτζετ των ομάδων που μετέχουν και στις δυο κατηγορίες.

Για να είμαστε ακριβείς, οφείλουμε επίσης να πούμε ότι οι προϋπολογισμοί αυτοί έχουν ελεγχθεί από το Ανώτατο συμβούλιο της λίγκας (ειδική επιτροπή που έχει σχηματιστεί για αυτό το λόγο, αλλά και για να παρακολουθεί την εξέλιξη των οικονομικών δεδομένων), όπου τους κατέθεσαν ΟΛΟΙ οι σύλλογοι, έως τις 15/9. Το Συμβούλιο ως όφειλε έκανε τον έλεγχο έως τις 24 του μήνα και σήμερα προχώρησε στη δημοσίευση. Όπου βλέπετε το sans reserve είναι "χωρίς επιφύλαξη", το montant fixe είναι "σταθερό ποσό" και το montant budget ο προϋπολογισμός. Το Masse salariale είναι η μισθοδοσία (τα χρήματα που πήγαν στους παίκτες). σ

Βιλερμπάν και Λιμόζ, οι πιο ακριβές ομάδες

Στα της Α2 κατηγορίας, στη Γαλλία, το πιο μικρό μπάτζετ είναι 952.000 ευρώ (370.000 είναι οι μισθοδοσίες), ενώ το πιο ακριβό είναι της Μονακό (3.101.000 ευρώ).

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ