ΓΑΛΛΙΑ

Όλοι "μέσα" στη Γαλλία για το Προολυμπιακό τουρνουά

Όλοι "μέσα" στη Γαλλία για το Προολυμπιακό τουρνουά
INTIMESPORTS

Ο Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει μαζί του στην προετοιμασία της Γαλλίας για το Προολυμπιακό της Μανίλα, με όλα τα "μεγάλα ονόματα" των "τρικολόρ" να περιλαμβάνονται στη λίστα.

Με "γεμάτη φαρέτρα" θα παραταχθεί η Γαλλία στο Προολυμπιακό τουρνουά της Μανίλα, στην προσπάθειά της να κερδίσει το εισιτήριο για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε τη λίστα με τους δεκαεφτά (17) παίκτες που θα έχει μαζί του στην προετοιμασία των "τρικολόρ", με τα ονόματα των Τόνι Πάρκερ και Νικολά Μπατούμ να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή.

Ο δεύτερος βέβαια μοιάζει δύσκολο να δώσει το "παρών" από πρακτικής άποψης, αφού από την 1η Ιουλίου θα είναι free agent, όπερ και σημαίνει πως θα ψάχνει να βρει το επόμενο συμβόλαιό του στο ΝΒΑ. Παρεμπιπτόντως, ο Γιοακίμ Νοά συνεχίζει να... απέχει από την εθνική ομάδα της χώρας του, με τον Βενσάν Κολέ να το έχει πάρει απόφαση πλέον πως δεν μπορεί να τον υπολογίζει, ειδικά μετά τα όσα προηγήθηκαν στις προηγούμενες διεθνείς διοργανώσεις, όπου ο σέντερ των Σικάγο Μπουλς προτίμησε να ξεκουραστεί.

Οι δεκαεφτά (17) παίκτες που ανακοίνωσε ο Βενσάν Κολέ για την προετοιμασία των "τρικολόρ" είναι οι: Τόνι Πάρκερ, Τομά Ερτέλ, Νάντο Ντε Κολό, Αντουάν Ντιό, Φαμπιάν Κοζέρ, Ροντρίγκ Μπομπουά, Νικολά Μπατούμ, Τσαρλς Καουντί, Γιακουμπά Ουαταρά, Μπορίς Ντιό, Φλοράν Πιετρούς, Αντριάν Μοερμάν, Κιμ Τιγί, Μαμ Τζαϊτέ, Αλεξίς Αζινσά, Μικαέλ Ζελαμπάλ, Τζόφρι Λοβέρν.

Θυμίζουμε πως η Γαλλία βρίσκεται στο Προολυμπιακό της Μανίλα (Φιλιππίνες) μαζί με την Τουρκία, τη Σενεγάλη, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία και τους οικοδεσπότες.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ