ΓΑΛΛΙΑ

Ο Γιαννάκης χρωστά 50.000 ευρώ στη Λιμόζ

Ο Γιαννάκης χρωστά 50.000 ευρώ στη Λιμόζ
INTIME SPORTS

Το δικαστήριο της Γαλλίας, επί των εργασιακών θεμάτων, ανακοίνωσε την απόφαση του, σε ό,τι αφορά την αντιδικία του Παναγιώτη Γιαννάκη με τη Λιμόζ και δικαίωσε την ομάδα. Ο "Δράκος" έχει ένα μήνα στη διάθεση του, για να κάνει έφεση.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης διεκδικούσε τα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιο που είχε με τη Λιμόζ, το οποίο διεκόπη στον πρώτο χρόνο (δυο σεζόν πριν το τέλος του). Τότε, ο πρόεδρος του οργανισμού, Φρεντερίκ Φορτέ είχε ζητήσει από τον "Δράκο" μείωση μισθού, λόγω απώλειας χορηγού, αίτημα που δεν είχε γίνει αποδεκτό από τον κόουτς.

Εν συνεχεία, ο Γιαννάκης ζήτησε (μέσω της νομικής οδού) 1.5 εκάτ. δολ. ως αποζημίωση, με τους Γάλλους να απαντούν τον Ιούλιο του 2013 (ενώ είχε αναλάβει την εθνική Κίνας ο Έλληνας κόουτς, όρος που υπήρχε στο συμβόλαιο του), πως τερματίζουν τη συνεργασία τους, για κακή διαχείριση της όλης κατάστασης. Στην εξέλιξη της φάσης, οι "Λιμουζό" του έκαναν αγωγή, ζητώντας 210.000 ευρώ για "ζημιές".

Όπως ενημερώνει το France 3, το δικαστήριο της Γαλλίας που ασχολείται με τα εργασιακά θέματα, αποφάσισε σήμερα (Τρίτη 1/7) πως ο "Δράκος" χρωστά στην ομάδα 50.000 ευρώ, ενώ πρέπει να πληρώσει και 10.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα. Η ιστορία δεν θεωρείται λήξασα, καθώς ο Έλληνας προπονητής έχει ένα μήνα στη διάθεση του, για να κάνει έφεση.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ