ΓΑΛΛΙΑ

Ο άυπνος Φορτέ κι ο Λινάρδος

Ο άυπνος Φορτέ κι ο Λινάρδος

Ο Φρεντερίκ Φορτέ περιμένει την άφιξη του Παναγιώτη Γιαννάκη (την ερχόμενη Δευτέρα) για να τον ανακοινώσει επίσημα και ενδιάμεσα σκοπεύει να... αναπληρώσει τις χαμένες ώρες ύπνου. Ο Νίκος Λινάρδος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Λιμόζ είχε χάσει τον ύπνο του περιμένοντας την οριστική απάντηση του Έλληνα τεχνικού, δείγμα της επιθυμίας του να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

"Φαινόταν ένας ανέφικτος στόχος, αλλά τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ τυχεροί. Μέχρι να λάβω το συμβόλαιο με την υπογραφή του Γιαννάκη, είχα χάσει τον ύπνο μου" ήταν τα λόγια του Φρεντερίκ Φορτέ, που παλαιότερα είχε αγωνιστεί στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.

Ακόμη θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Λινάρδος (πέρσι ήταν head coach στο Μαρούσι) θα είναι λογικά αυτός που θα τον ακολουθήσει στο Λιμόζ. Άλλωστε ο "Δράκος" είχε θέσει ως όρο να πάρει μαζί του Έλληνα βοηθό προπονητή. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Εθνική ομάδα, ενώ υπήρξαν συμπαίκτες το 1987 όταν η Εθνική είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ