ΓΑΛΛΙΑ

Ο Μίτσαμ έχασε το σουτ και το ματς

Ο Μίτσαμ έχασε το σουτ και το ματς

Ο Μπεμπουά πήρε πρωτοβουλία και διαμόρφωσε το 71-70, ενώ έμεναν δευτερόλεπτα για τη λήξη του πρώτου ματς στη σειρά της ΛεΜαν με τη Βιλερμπάν. Ο Μίτσαμ ανέλαβε το τελευταίο σουτ του ματς. Και αστόχησε.

Μετά τους Λιμόζ (78-75 τη Χάβρη) και Νανσί (έσπασε την έδρα της Ναντέρ, επικρατώντας 76-84), η ΛεΜαν έγινε η τρίτη ομάδα που άνοιξε... το σκορ στη σειρά των προημιτελικών, στη Γαλλία. Και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο.

Κατ' αρχάς, η Βιλερμπάν φλέρταρε με το break από την αρχή και έφτασε πολύ κοντά σε αυτό, αν σκεφτείτε πως εξέλιξε το 69-63 (32.45) σε 69-70, με τον κάρφωμα του Νιβίνς, ενώ το ματς είχε μπει στο τελευταίο λεπτό. Ο Μπεμπουά βρήκε το χώρο για να επιστρέψει το πάνω χέρι στους γηπεδούχους (71-70) και όπως εξελίχθηκε η κατάσταση (ο Μίτσαμ αστόχησε στο φινάλε, σε προσπάθεια τριών πόντων), από τα χέρια του διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα (71-70).

Ο Μπεμπουά έφτασε τους 30 πόντους (11/13 διπ., 1/4 τριπ., 5/6 βολές), ενώ πέρασε και 4 ασίστ. Για τους... άλλους, ο Μίτσαμ επίσης ήταν ο πρώτος σκόρερ της παρέας του (15π., 7 ασίστ).

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ