ΓΑΛΛΙΑ

"Me voila" του Πετρό στη Λιμόζ

Johan Petro - France /Hongrie- 30.07.2009 - Amical - Basket Basketball - largeur action
Johan Petro - France /Hongrie- 30.07.2009 - Amical - Basket Basketball - largeur action LEDOYEN BENOIT / PANORAMIC

Ο -πρωταθλητής Ευρώπης με τους "τρικολόρ"- Γιοάν Πετρό επιστρέφει στη Γαλλία, μετά το 2004, για να φορέσει τη φανέλα της Λιμόζ. Ανακοίνωσε τον εαυτό του, μέσω του Twitter.

Η τελευταία φορά που έπαιξε ο Γιοάν Πετρό στη Γαλλία, ήταν το 2004, για την Ορτέζ. Μετά... καταπιάστηκε με το ΝΒΑ, αφού τον επέλεξαν οι Σόνικς, στο Νο25 του ντραφτ, το 2005, πριν τον δώσουν στους Νάγκετς (τον Γενάρη του 2009, για τον Τσάκι Άτκινς).

Έμεινε εκεί έως τον Ιούλιο του 2010, οπότε πήγε στους Νετς (για τρία χρόνια και 10 εκάτ. δολ.), αλλά αυτό το συμβόλαιο δεν το εξάντλησε ποτέ, διότι στις 11/7 του 2012 τον αντάλλαξαν (μαζί με τους Φάρμαρ, Ουίλιαμς, Μόροου και Στίβενσον), για τον Τζο Τζόνσον, με την Ατλάντα.

Δεν πρόλαβε να συνηθίσει την πόλη, αφού τον Αύγουστο του 2013 δέχθηκε τα λεφτά των Zhejiang Guangsha και πήγε στο κινεζικό πρωτάθλημα, απ' όπου έφυγε τον Γενάρη. Έκτοτε... αναζητούσε μπασκετική στέγη. Τη βρήκε στη Λιμόζ, που έδωσε στον διεθνή Γάλλο σέντερ (με καταβολές από τη Γουαδελούπη) συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. Θα κάνει το ντεμπούτο του... εναντίον της Ορτέζ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ