ΓΑΛΛΙΑ

Έμεινε "ζωντανή" η Στρασμπούρ

Έμεινε "ζωντανή" η Στρασμπούρ

Η Στρασμπούρ νίκησε τη Λε Μαν στο γήπεδό της με 89-82 και ισοφάρισε την ημιτελική σειρά των γαλλικών playoffs σε 2-2. Κορυφαίοι οι Μπιλάν, Μποστ για την ομάδα του Βενσάν Κολέ.

Η Στρασμπούρ αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει. Δύο ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λε Μαν η ομάδα του Βενσάν Κολέ την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα, τη νίκησε 89-82 μέσα στο γήπεδό της και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο στις 9 Ιουνίου.

Ο Μίρο Μπιλάν πέτυχε 24 πόντους με 10/10 δίποντα και ήταν μαζί με τον Ντι Μποστ (19 πόντοι, 8/12 σουτ, 11 ασίστ) οι κορυφαίοι της Στρασμπούρ, η οποία είχε συνεχώς το προβάδισμα μετά την πρώτη περίοδο. Πολύ καλός ήταν επίσης και ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Ντέιβιντ Λόγκαν, που πέτυχε 16 πόντους με 5/10 σουτ.

Τέσσερις παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων από πλευράς Λε Μαν, η οποία έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για να προκριθεί στους τελικούς και καλείται πλέον να σπάσει εκ νέου την έδρα της Στρασμπούρ. Οι Ράιλι (16 πόντοι), Κομπς (15 πόντοι0 ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Λε Μαν. Στην άλλη ημιτελική σειρά η Μονακό προηγείται της Λιμόζ με 2-1 νίκες. Ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη (8/6) στο Λιμόζ.

Τα δεκάλεπτα: 28-24, 40-47, 58-68, 82-89.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ