ΓΑΛΛΙΑ

Break με το καλημέρα η Βιλερμπάν, σαρωτική η Στρασμπούρ

Break με το καλημέρα η Βιλερμπάν, σαρωτική η Στρασμπούρ

Η Βιλερμπάν έσπασε την έδρα της Λε Μαν, ενώ η Στρασμπούρ διέλυσε τη Ναντέρ στα πρώτα παιχνίδια των γαλλικών playoffs.

Το "break" έγινε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι των playoffs στην Γαλλία. Και ήταν μάλιστα ηχηρό, αφού η -έκτη στην κανονική περίοδο- Βιλερμπάν νίκησε εκτός έδρας την Λε Μαν 81-68, κάνοντας το 1-0 στη σειρά. Ο Έι Τζέι Σλότερ (18 πόντοι, 4/5 τρίποντα), ο Τζάστιν Χάρπερ (17 πόντοι, 7/8 δίποντα, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και ο Τζούλιαν Γκαμπλ (14 πόντοι, 7/9 δίποντα) ήταν οι κορυφαίοι της Βιλερμπάν.

Από την πλευρά των ηττημένων, οι Τζάστιν Κομπς (14 πόντοι, 5 ασίστ) και Μάικαλ Ράιλι (12 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς. Σαν να μην έφτανε η ήττα, η Λε Μαν είδε μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης να τραυματίζεται και ο βασικός σέντερ της, ο διεθνής Γιουσούφα Φαλ, που είχε 10,9 πόντους και 6,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο.

Στον άλλον αγώνα της πρώτης ημέρας η Στρασμπούρ "καθάρισε" το ματς μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Το τρίτο. Η ομάδα του Βενσάν Κολέ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με σερί 16-0, ολοκλήρωσε την τρίτη περίοδο με επιμέρους 30-10 και νίκησε πολύ εύκολα τη Ναντέρ 83-56, έχοντας προηγηθεί λίγο προηγουμένως ακόμα και με 29 πόντους διαφορά.

Οι Ντέιβιντ Λόγκαν (17 πόντοι), Ντι Μποστ (14 πόντοι) και Λέβι Ράντολφ (10 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Στρασμπούρ, ενώ οι Τζαμάρ Γουίλσον (13 πόντοι) και Χάικο Σάφαρτσικ (11 πόντοι, 5 ασίστ) ξεχώρισαν από τη Ναντέρ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ