ΓΑΛΛΙΑ

Αφήνει το παιδί του... για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Πάρκερ

Αφήνει το παιδί του... για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Πάρκερ

Ο Τόνι Πάρκερ ενημέρωσε πως θα ενισχύσει τη Γαλλία τόσο στο Προολυμπιακό Τουρνουά όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εφόσον οι "τρικολόρ" πάρουν το εισιτήριο για το Ρίο, παρά το γεγονός πως περιμένει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του μέσα στο καλοκαίρι.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν προτεραιότητα για τον Τόνι Πάρκερ, σε σημείο που βάζει σε δεύτερη μοίρα τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Ο σούπερ σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς είχε φροντίσει να αγχώσει πρώτα τον Βενσάν Κολέ δηλώνοντας πως είναι πιθανό να απουσιάσει από την εθνική ομάδα της Γαλλίας αυτό το καλοκαίρι λόγω... πατρότητας. Εσχάτως όμως άλλαξε τροπάριο, ενημερώνοντας πως τίποτα δεν θα τον σταματήσει από το να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ούτε καν τα γεννητούρια!

" Θα είμαι παρών στο Προολυμπιακό Τουρνουά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν προκριθούμε", δήλωσε αρχικά ο 33χρονος πλεϊμέικερ, ο οποίος εξήγησε ότι " το συζήτησα πολύ με τη γυναίκα μου και συμφωνήσαμε σε αυτό. Έπρεπε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για όλους. Ξέρει πόσο σημαντικό είναι για μένα να βρίσκομαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εξετάσαμε όλα τα δεδομένα και πήρα την απόφαση".

Θυμίζουμε πως η Γαλλία θα συμμετάσχει στον δεύτερο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά, που θα διεξαχθεί στη Μανίλα. Οι πρώτοι της αντίπαλοι θα είναι η Νέα Ζηλανδία και οι Φιλιππίνες.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ