ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς Γιασικεβίτσιους η Λιθουανία

Χωρίς Γιασικεβίτσιους η Λιθουανία
INTIME SPORTS

Ο Γιόνας Καζλάουσκας ανακοίνωσε τους 15 παίκτες που θα ξεκινήσουν προετοιμασία, εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Μέσα ο Λίνας Κλέιζα, έξω η παλιά φρουρά των Γιασικεβίτσιους, Σονγκάιλα, Καουκένας

Όπως αναμενόταν άλλωστε, η Εθνική Λιθουανίας θα παρουσιαστεί ανανεωμένη στο φετινό Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στα γήπεδα της Σλοβενίας.

Στην 15άδα που ανακοίνωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν υπάρχει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που έκανε εξαιρετική σεζόν, αλλά ούτε και οι Σονγκάιλα, Καουκένας που ανακοίνωσαν την απόσυρσή τους από την εθνική της χώρας τους πριν από μερικούς μήνες.

Ο "Σάρας" ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός λέγοντας πως ήθελε να ξεκουραστεί, ωστόσο πολύ δύσκολα θα επιστρέψει για να φορέσει τη φανέλα της "Λιέτουβα" του χρόνου.

Κανονικά κλήθηκε ο Λίνας Κλέιζα, πάνω στον οποίο αναμένεται να στηριχθούν οι Λιθουανοί για να πραγματοποιήσουν μία καλή πορεία.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι εξής: Μάντας Καλνιέτις, Τόμας Ντελινικάιτις, Άντας Γιουσκεβίτσιους, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Μαρτίνας Πότσιους, Γιόνας Ματσιούλις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Λίνας Κλέιζα, Παούλιους Γιανκούνας, Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς, Ντάριους Λαβρίνοβιτς, Ντονάτας Μοτεγιούνας, Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ