ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς απώλειες Νίζνι και Λοκομοτίβ

Χωρίς απώλειες Νίζνι και Λοκομοτίβ

Με νίκη συνέχισαν την πορεία τους στην VTB League Νίζνι Νόβγκοροντ και Λοκομοτίβ Κουμπάν, παίρνοντας εύκολες εκτός έδρας νίκες.

Για ένα ημίχρονο η Κράσνι Οκτιάμπρ είχε βάλει δύσκολα στη Νίζνι Νόβγκοροντ. Οι παίκτες του Άιναρς Μπαγκάτσκις, όμως, στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκαν, έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και στο φινάλε της τρίτης περιόδου είχαν βάλει βάσεις νίκης, καθώς το 43-42 μετετράπη σε 50-57. Το τελικό 74-96 ήταν απόρροια της κυριαρχίας των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Τάρενς Κίνσεϊ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Αμερικανός φόργουορντ πέτυχε 23 πόντους (με 7/10 σουτ), ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ σε ένα ακόμα one man show! Από τους γηπεδούχους, ο Λαμόντ Χάμιλτον πέτυχε 21 πόντους, όμως δεν έφτανε.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν, από την άλλη πλευρά, κέρδισε πιο εύκολα. Μπορεί η διαφορά να ήταν μικρότερη (83-99), όμως η "Λόκο" είχε από το ξεκίνημα του αγώνα τον έλεγχο, βάζοντας τους δικούς της όρους. Για να έρθει η -εύκολη- νίκη χρειάστηκαν οι 24 πόντοι του εξαιρετικού -για ένα ακόμα παιχνίδι- Ντέρικ Μπράουν, αλλά και οι 17 του Κρόνοσλαβ Σιμόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ