ΜΠΑΣΚΕΤ

Βουγιόσεβιτς: ''Η Gazprom θέλει την Παρτίζαν''

Βουγιόσεβιτς: ''Η Gazprom θέλει την Παρτίζαν''

Η Παρτίζαν ταλαιπωρείται από τεράστια οικονομικά προβλήματα ωστόσο ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αποκάλυψε ότι η Gazprom βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Σέρβους για την απόκτηση του 50% της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο ενεργειακός ''κολοσσός'' Gazprom φέρεται διατεθειμένος να εμπλακεί στην Παρτίζαν, όπως αποκάλυψε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς! Ο κόουτς της ομάδας του Βελιγραδίου ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι Ρώσοι εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του 50% της Παρτίζαν, δίνοντας τεράστια οικονομική ''ανάσα'' στον οργανισμό.

''Υπάρχουν πιθανότητες ώστε η Gazprom να αγοράσει το 50% της Παρτίζαν και αυτό είναι θετικό. Έχουν ήδη το 50% του Ερυθρού Αστέρα στο ποδόσφαιρο και θα είναι καλό να εμπλακούν στην Παρτίζαν. Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρονται και για τα δυο κλαμπ'' εξήγησε ο Μαυροβούνιος κόουτς.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Παρτίζαν δεν θα συμμετάσχει στην Euroleague 2014-15 (σ.σ. αφού απέτυχε στο Final Four της Αδριατικής Λίγκας που διεξήχθη στο Βελιγράδι). ''Έχουμε μεγάλα προβλήματα. Δεν είναι καινούργια, αλλά παραμένουν προβλήματα. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο φέτος σε σχέση μέ πέρσι. Σαν να ανεβάζουμε επίπεδο σε κάποιο video game!''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ