ΜΠΑΣΚΕΤ

Βγήκαν τα ζευγάρια των playoffs στη Winner League

Βγήκαν τα ζευγάρια των playoffs στη Winner League

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε στον τελευταίο αγώνα της regular season και τερμάτισε στην κορυφή της κατάταξης. Τα ζευγάρια των προημιτελικών στη Winner League.

Με νίκη ολοκλήρωσε τη regular season η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία είδε την επίθεσή της να λειτουργεί εξαιρετικά και να αποτελεί το "όπλο" για την επικράτηση επί της Μπνέι Χερζίλια (97-85). Η ομάδα του Νέβεν Σπάχια στηρίχθηκε στην δράση των Μάικλ Ρολ (21 πόντοι) και Τζέρεμι Πάργκο (20 πόντοι και 6 ασίστ) από την περιφέρεια, με τους δύο έμπειρους γκαρντ να παίρνουν την κατάλληλη βοήθεια κοντά στο καλάθι από τον Άλεξ Τάιους (20 πόντοι με 10/12 δίποντα).

Έτσι, η "ομάδα του λαού" τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την Ιρόνι Νες Ζιόνα να είναι η αντίπαλός της στα προημιτελικά των playoffs της Winner League.

Επιβλητική ήταν η Χαπόελ Ιερουσαλήμ στο παιχνίδι με την αντίπαλο της Μακάμπι Τελ Αβίβ στα playoffs (νίκη με 99-80), με τον Στράτο Περπέρογλου να έχει 15 πόντους με 2/4 δίποντ, 2/4 τρίποντα και 5/6 βολές σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των playoffs:

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ιρόνι Νες Ζιόνα

Χαπόελ Χολόν - Χαπόελ Εϊλάτ

Χαπόελ Ιερουσαλήμ - Γκαλίλ Γκιλμπόα

Μακάμπι Ασντόντ - Χαπόελ Τελ Αβίβ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ