ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαν Ντεν Σπίγκελ: "Από τους καλύτερους Λάζος και Σόφο"

VAN DEN SPIEGEL, THOMAS
VAN DEN SPIEGEL, THOMAS VAN DEN SPIEGEL, THOMAS

Με τα καλύτερα λόγια για τους Παπαδόπουλο και Σχορτσανίτη μίλησε ο Τόμας Βαν Ντεν Σπίγκελ αναφερόμενους στους σέντερ που τον έχουν δυσκολέψει. Εγκώμια επίσης για Παπαλουκά και τη συνεργασία Ζοτς-Διαμαντίδη

Το όνομα Τόμας Βαν Ντεν Σπίγκελ είναι γνωστό στους απανταχού μπασκετόφιλους καθώς έφαγε με το κουτάλι τα ευρωπαϊκά γήπεδα και βρέθηκε πολλές φορές αντιμέτωπος με ελληνικές ομάδες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο inthegame.org ο Βαν Ντεν Σπίγκελ ερωτήθηκε για τα χρόνια που αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του με τον Θοδωρή Παπαλουκά.

"Τα περισσότερα λεπτά όταν ήμουν στο παρκέ, βρισκόμουν με τον Θοδωρή Παπαλουκά και είχαμε πολύ καλή συνεργασία στα πικ εν ρολ. Τρέχαμε στο παρκέ, παίρναμε το επιθετικό ριμπάουντ και παίζαμε επιθετικά στο πικ εν ρολ", σχολίασε ο 33χρονος πλέον Βαν Ντεν Σπίγκελ της Οστάνδης και συμπλήρωσε σχετικά με τους καλύτερους σέντερ που έχει αντιμετωπίσει ποτέ:

"Θυμάμαι να περνάω δύσκολες ώρες κόντρα στον Λάζαρο Παπαδόπουλο, περισσότερο από μία φορές, επειδή ήταν πολύ δυνατός και ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τη δύναμη του μέσα στην ρακέτα. Επίσης θα πρέπει να αναφέρω τον Σόφο γιατί η αντοχή του και η ταχύτητα του στα πόδια είναι ασυνήθιστα στοιχεία για κάποιον στο μέγεθος του".

Σε ερώτηση για το τι πήγε στραβά με την θητεία του Μεσίνα στη Ρεάλ Μαδρίτης εν αντιθέσει με την ΤΣΣΚΑ, ο Βαν Ντεν Σπίγκελ έφερε σαν παράδειγμα τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με το Δημήτρη Διαμαντίδη: "Οι παίκτες δεν κάνουν ποτέ ακριβώς αυτό που ζητάει ο προπονητής τους.

Μία ομάδα πρέπει να είναι μαζί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού για να χαρακτηριστεί πετυχημένη, αλλά αυτό συχνά απαιτεί χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι αν ο Ομπράντοβιτς άλλαζε ομάδες το πρώτο πράγμα που θα έκανε ήταν να πάρει μαζί του τον Διαμαντίδη, γιατί μετά από τόσα χρόνια συνεργάζονται εξαιρετικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ