ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρομακτική πτώση για πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Τρομακτική πτώση για πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Ο Μπάντζα Σι τρόμαξε τους πάντες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Παρτιζάν με την Μέγκα Μπέμαξ για τα playoffs της Σερβίας με την πτώση του στο παρκέ. Δείτε πως χτύπησε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ (VIDEO).

Ο Μπάντζα Σι έκανε το κάρφωμα της βραδιάς την Τρίτη στα σερβικά playoffs, μπορεί όμως να αισθάνεται τυχερός που δεν υπέστη στην ίδια φάση κάποιον πολύ σοβαρό τραυματισμό... Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ κάρφωσε εντυπωσιακά στο καλάθι 5'27'' πριν από τη λήξη της αναμέτρησης Παρτιζάν-Μέγκα Μπέμαξ, ωστόσο βρήκε στην πορεία του τον Γκόγκα Μπιτάτζε και έπεσε πάρα πολύ άσχημα με την πλάτη στο παρκέ, τρομάζοντας συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ο Σι έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα στο παρκέ αλλά ευτυχώς σηκώθηκε δείχνοντας ότι δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά. Για την ιστορία, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είχε 4 πόντους και 6 ριμπάουντ στα 22'42'' που αγωνίστηκε στην άνετη νίκη της Παρτιζάν επί της Μέγκα Μπέμαξ με 97-68 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για τα playoffs της Σερβίας.

Στα άλλα παιχνίδια της πρώτης φάσης η Ζελέζνικ διέλυσε την Ζλάτιμπορ 102-63, ο Ερυθρός Αστέρας την Βρσατς 89-50 και η Μπόρατς επικράτησε της Ντινάμικ Βελιγραδίου με 83-75. Οι δεύτερες αναμετρήσεις στις τέσσερις σειρές θα διεξαχθούν σήμερα (23/5) και αύριο (24/5).

Δείτε την επίμαχη φάση στο παρακάτω video:


Photo credits: Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ