ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τρελαμένος" ο Σον Τζέιμς απαντούσε με τον ίδιο τρόπο σε κάθε ερώτηση

"Τρελαμένος" ο Σον Τζέιμς απαντούσε με τον ίδιο τρόπο σε κάθε ερώτηση

Ο Σον Τζέιμς ήταν "τρελαμένος" μετά την ήττα της Μπούντουτσνοστ από τον Ερυθρό Αστέρα, απαντώντας σε κάθε ερώτηση δημοσιογράφου με τον ίδιο τρόπο (VIDEO).

Η Μπούντουτσνοστ του Ηλία Ζούρου δεν τα κατάφερε αυτή την εβδομάδα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά εντός έδρας ήττα (77-54). Αναμενόμενο αποτέλεσμα θα έλεγε κανείς αφού οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αποδείξει (και) φέτος πως δεν έχουν αντίπαλο στην Aba Liga. Αυτό που σίγουρα δεν "έκατσε" καλά στον έμπειρο τεχνικό και τους παίκτες του ήταν η έκταση της ήττας.

Κάτι που έγινε εμφανές από τη συμπεριφορά του Σον Τζέιμς στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού κλήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, αλλά αυτό -απ ότι φαίνεται- έγινε... αναγκαστικά. Απαντούσε, βλέπετε, με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν. "Κανένα σχόλιο", έλεγε ξανά και ξανά πριν αποχωρήσει από την Αίθουσα Τύπου, όντας φανερά εκνευρισμένος.

Μία αντίδραση που έχουμε ξαναδεί πρόσφατα στο παρελθόν, όταν ο Κάιλ Λόουρι προσπαθούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά από ένα παιχνίδι των Τορόντο Ράπτορς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ