ΜΠΑΣΚΕΤ

Τούρκογλου: "Ο Καντέρ είναι προδότης"!

Τούρκογλου: "Ο Καντέρ είναι προδότης"!

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου, χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Ένες Καντερ σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων "προδότη"!

Η "κόντρα" που έχει ανοίξει ο σέντερ των Oklahoma City Thunder, Ένες Καντέρ, με την Τουρκική Ομοσπονδία αλλά και το ίδιο το Τουρκικό κράτος καλά κρατεί. Ο Τούρκος σέντερ είδε τον πατέρα του να τον αποκληρώνει λόγω του γεγονότος ότι ο γιος του δεν συντάσσεται με το μέρος του Πρωθυπουργού της χώρας, Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και σχεδόν όλη την Τουρκία να είναι εναντίον του. Τώρα λοιπόν πρόσθεσε άλλον έναν "εχθρό" στη μακροσκελή λίστα του: Τον άλλοτε παίκτη και νυν Πρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου.

Ο άλλοτε ΝΒΑερ φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του CNN Turk και κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε στον Ένες Καντέρ. Και η αλήθεια είναι ότι δε "μάσησε τα λόγια του" σχετικά με το τι πιστεύει για αυτόν: " Το μυαλό του Καντέρ δεν δουλεύει. Είχαμε μία διαφωνία πριν μερικά χρόνια και το είπα πει αυτό δημόσια και είχα κατηγορηθεί ότι δεν δουλεύω μαζί του. Χαίρομαι που πλέον δικαιώθηκα από τα ΜΜΕ. Ελπίζω ο Θεός να μην δώσει ποτέ σε κανέναν άνθρωπο έναν γιο σαν τον Καντέρ. Είναι προδότης και κανείς δεν θέλει να έχει επαφές μαζί του. Έχει παρατήσει την χώρα του".

Μένει να φανεί τώρα αν ο Καντέρ θα απαντήσει σε αυτή την επίθεση του Τούρκογλου, ή θα επιλέξει να μείνει σιωπηλός αυτή τη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ