ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ξύλο (που) βγήκε από τα παρκέ

Το ξύλο (που) βγήκε από τα παρκέ

Με αφορμή τα όσα έγιναν στο Παρτίζαν-Ερυθρός Αστέρας συγκεντρώσαμε τα videos συρράξεων που σημειώθηκαν στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το μενού έχει από αγκωνιές σε καρωτίδα, έως κλωτσιές στο κεφάλι.

ΟΚ, εύκολα κρίνεις όταν βλέπεις οτιδήποτε από το γραφείο σου, όταν δεν είσαι στο παρκέ και οι παλμοί φτάνουν τους 1000. Ναι, είναι δύσκολο να διαχειριστείς τη ψυχολογία του όχλου. Και φυσικά, όλοι έχουν έναν λόγο να αισθάνονται αδικημένοι (από φάουλ που δεν δόθηκε, στην αρχή του ματς έως, έως, έως). Πάμε τώρα, στο θέμα μας;

Οι γροθιές που αντάλλαξαν οι Μιλουτίνοφ και Νέλσον, στα 8.20 πριν το τέλος του πρώτου τελικού στη Σερβία, ναι, μεταξύ της Παρτίζαν και του Ερυθρού Αστέρα, θα στοιχίσει από τους δυο αυτούς τύπους τη συμμετοχή τους στο δεύτερο ματς. Για την ιστορία, οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν το break (88-97), ενώ όλοι περιμένουν και άλλες καμπάνες από τον αθλητικό δικαστή.

Τι έγινε, όμως, σε αυτό το ματς; Δείτε σε περίπτωση που το 'χασατε. Σημείωση: τα videos που ακολουθούν, αφορούν μόνο παίκτες. Αυτά με πρωταγωνιστές τους προπονητές και τον κόσμο, θα τα εκμεταλλευτούμε αλλιώς.

Με αφορμή αυτές τις (κάθε άλλο παρά) όμορφες στιγμές, συγκεντρώσαμε τις ημέρες που τα παιχνίδια μπάσκετ εξελίχθηκαν σε αγώνες πυγμαχίας, κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στις 28 Νοεμβρίου, για την Euroleague, στο ΣΕΦ ο Ποπς Μενσά Μπονσού της Γαλατασαράι ξεκίνησε μια ιστορία που είχε ποινές και την απολογία του Άγγλου πάουερ φόργουορντ (εκ Γκάνας).

Στις 9/10 του 2013, σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική της λιθουανικής λίγκας, παίκτες της Λιέτουβος Ρίτας πλακώθηκαν (κυριολεκτικά) με συναδέλφους τους στη Γιοβεντούντ. Ένας εκ των εμπλεκομένων, χτύπησε με το πόδι του κεφάλι αντιπάλου.

Στις 28 του Φλεβάρη, σε ματς του Utah Valley με το New Mexico State, για την WAC του NCAA, παίκτες άρχισαν αυτό που κατέληξε σε μαζική σύρραξη. Βλέπετε, σε αυτήν την περίπτωση, μπήκε και ο κόσμος... στο παιχνίδι

Στις 5/3, σε αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος στο Πουέρτο Ρίκο, παίκτης επιτέθηκε μαινόμενος στον αντίπαλο πάγκο, για να αποκτήσει παρέα και να γίνει ένα μικρό... μακελειό.

Στις 9 Μαρτίου, η Αμερικανίδα φόργουορντ, Σανέλ Χάρισον έριξε μπουνιά σε αντίπαλο της, σε ματς του πρωταθλήματος Φινλανδίας.

Στις 5 Μαϊου, για τη σερβική λίγκα, ο Ζοφρί Λοβέρν αντάλλαξε γαλλικά με τον Ιβάν Σμίλιανιτς και μετά... κουτουλιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ