ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα μαζεύει και έρχεται Ευρώπη ο Ντουράντ!

Τα μαζεύει και έρχεται Ευρώπη ο Ντουράντ!

Η στασιμότητα στο θέμα του λοκ-άουτ έχει αρχίσει να ενοχλεί τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος έχει στα χέρια του προτάσεις από την Ευρώπη!

Ο Κέβιν Ντουράντ σύμφωνα με δημοσιεύματα (yahoo, acb) φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στο κάνει το μεγάλο βήμα και να αφήσει το ΝΒΑ για την Ευρώπη.

Ο παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, μάλιστα έχει προτάσεις στα χέρια του από την Βαλένθια, την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και την γερμανική... Μπεϊρού.

" Είμαι οριακά στο να παίξω στο εξωτερικό και είμαι έτοιμος να κάνω το άλμα", ανέφερε αρχικά ο Κέβιν Ντουράντ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Γνωρίζω ότι δεν πρόκειται για μια καλή πρόταση. Δεν είναι αυτή που θέλαμε. Εάν δεν πρόκειται για μια καλή συμφωνία, δεν βλέπω κάποιο λόγο που θα πρέπει να την αποδεχτώ".

Στη συνέχεια ο σούπερ σταρ των Θάντερ αναφέρθηκε σύμφωνα πάντα με τη γνώμη του για το αν θα πραγματοποιηθεί η φετινή σεζόν στο ΝΒΑ: " Είμαι αισιόδοξος αλλά ότι οι άλλοι γύρω μου είναι νευρικοί. Ελπίζω ότι κάτι θα εμφανιστεί αλλά για την ώρα τα πράγματα πάνε αργά. Θα δούμε το θα γίνει. Εύχομαι να μπορούσαμε να αγωνιστούμε αλλά τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ