ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα ηνία της Γερμανίας στον Φλέμινγκ

Τα ηνία της Γερμανίας στον Φλέμινγκ

Με νέο προπονητή θα αγωνιστεί η Γερμανία στο Eurobasket του 2015, με τον Κρις Φλέμινγκ να αναλαμβάνει την εθνική ομάδα, διαδεχόμενος τον Εμίρ Μούταπσιτς.

Η Γερμανία είναι μία από τις χώρες που συνδιοργανώνουν το Eurobasket του 2015. Ως εκ τούτου θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική. Έτσι, οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας προσέλαβαν νέο τεχνικό, τον Κρις Φλέμινγκ.

Ο 44χρονος τεχνικός υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια και έχει ως στόχο να οδηγήσει τα "πάντσερ" σε διάκριση στην ερχόμενη διοργάνωση.

"Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Κρις Φλέμινγκ και είμαι σίγουρος ότι έχουμε κάνει την σωστή επιλογή. Τώρα περιμένουμε να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Eurobasket 2015 στην Disneyland", ήταν τα λόγια του προέδρου της Ομοσπονδίας, Ίνγκο Βάις.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Ομοσπονδίας, Άρμιν Άντρες, τόνισε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έχουμε τον Κρις Φλέμινγκ. Βρήκαμε έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας και κατά τη γνώμη μας είναι η σωστή επιλογή για την Εθνική ομάδα. Ο Κρις πάντα δούλευε με επιτυχία και τώρα έχει επιμεληθεί την προετοιμασία της ομάδας για το Eurobasket. Εμείς θα τον στηρίξουμε με κάθε τρόπο".

Δηλώσεις έκανε και ο Γερμανός τεχνικός, λέγοντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εργαστώ στην Εθνική ομάδα. Ευχαριστώ την γερμανική Ομοσπονδία για αυτή την εξαιρετική ευκαιρία που μου δίνει. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα έχει τεράστια δυναμική. Θέλω να ξεκινήσουμε προπονήσεις το συντομότερο δυνατό, για να παρουσιαστεί μια καλά προετοιμασμένη ομάδα στο Βερολίνο, στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν πολλές συζητήσεις με παίκτες, αλλά και τις ομάδες για το πρόγραμμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ