ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ ο Κιριλένκο!

Συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ ο Κιριλένκο!
INTIME SPORTS

Ο Αντρέι Κιριλένκο σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΤΣΣΚΑ θα παραμείνει στη Μόσχα μέχρι το τέλος της σεζόν (video)!

Όλοι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας περίμεναν την απόφαση του Αντρέι Κιριλένκο για το αν θα συνεχίσει ή όχι να αγωνίζεται στη Ρωσία.

Ο Κιριλένκο, λοιπόν γνωστοποίησε στην ΤΣΣΚΑ ότι θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς και η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση!

Ο Ρώσος αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του και του έδινε την δυνατότητα να μην επιστρέψει στο ΝΒΑ μετά τη λήξη του λοκ-άουτ.

" Κατά την διάρκεια του μήνα που πέρασε εξέτασα τις διαφορετικές επιλογές, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι θα έπρεπε να τελειώσω την σεζόν στην ΤΣΣΚΑ", ανέφερε ο Κιριλένκο και στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Αναπτύξαμε εξαιρετική χημεία σαν ομάδα στο πρώτο μέρος της σεζόν. Θα ήταν λάθος να σταματήσω στα μισά. Θα ήταν άδικο εκ μέρους μου προς τους συμπαίκτες μου και ακόμα περισσότερο προς τους οπαδούς μας".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε εμένα. Το να παίξω για την ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να κερδίσουμε τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Είμαι ευγνώμων στην διοίκηση της ομάδας για την υπομονή που έδειξε στην δύσκολη θέση που βρέθηκα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας".

Αξίζει να προσθέσουμε ότι στο τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Κιριλένκο υπάρχει όρος που του επιτρέπει να γυρίσει στο ΝΒΑ μετά το τέλος κάθε σεζόν. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, βέβαια μόνο ικανοποίηση δεν φέρνει στον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ