ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον τελικό -μέσω παράτασης- η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στον τελικό -μέσω παράτασης- η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι Χάιφα έφτασε στα όριά της την Μακάμπι Τελ Αβίβ, οδήγησε τον ημιτελικό κυπέλλου στην παράταση, όμως οι παίκτες του Γκάι Γκούντες πήραν την πρόκριση για τον τελικό (87-90), όπου θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η Άλμπα Βερολίνου σταμάτησε την πορεία της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έτσι, οι πρωταθλητές Ευρώπης έψαχναν για ένα ξέσπασμα, ώστε να "επουλώσουν" τις πληγές. Ο ημιτελικός κυπέλλου Ισραήλ απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα προσφέρθηκε για κάτι τέτοιο, όμως στην πράξη τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Οι "πράσινοι" του Ισραήλ έκαναν τα πάντα για να πετύχουν σπουδαία νίκη-πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, όμως με τους Ραντλ και Σμιθ να ηγούνται επιθετικά, έχοντας από 15 πόντους ο καθένας, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Έστω και στην παράταση, η "ομάδα του λαού" επικράτησε με 90-87.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στα 11'41'' που βρέθηκε στο παρκέ πέτυχε 7 πόντους (3/6 δίποντα 1/4 βολές), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Στον τελικό η ομάδα του Γκάι Γκούντες θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Ιερουσαλή, η οποία συνέτριψε την Χάποελ Εϊλάτ με 97-65.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ