ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο ρελαντί η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Στο ρελαντί η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκε το 2015 η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Κράσνι Οκτιάμπρ (82-61), έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Σίμον (17π.) και Μπράουν (12π.-10ρ.).

Το 2014 δεν είχε και την ιδανικότερη κατάληξη για την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Οι παίκτες του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς είχαν ηττηθεί από την Μπίσονς, με τις μουρμούρες (κυρίως του Μάλκολμ Ντιλέινι, στο Twitter) να είναι αρκετές. Με την είσοδο του νέου χρόνου, όμως, άλλαξαν πολλά.

Οι αλλαγές φάνηκαν από το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους, με την Κράσνι Οκτιάμπρ να μην μπορεί να σταματήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων. Το τελικό 82-61 αντικατοπτρίζει πλήρως την πραγματικότητα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο από το πρώτο δεκάλεπτο.

Για να έρθει η άνετη επικράτηση οι γηπεδούχοι είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Τους Σίμον (17 πόντοι, Ράντολφ (13 πόντοι), Μπράουν (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Ντιλέινι (12 πόντοι) και Κουρμπάνοφ (11 πόντοι). Πώς να χάσει, λοιπόν, όταν έχει όλους αυτούς τους παίκτες σε καλή κατάσταση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ