ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Final Four η Χάποελ Χολόν

Στο Final Four η Χάποελ Χολόν

Η Χάποελ Χολόν επικράτησε της Χάποελ Εϊλάτ με 82-71 και κατέκτησε το τελευταίο “εισιτήριο” για το Final Four του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Η τετράδα των ομάδων που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στο Ισραήλ είναι έτοιμη. Μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Χάποελ Τελ Αβίβ και την κάτοχο του τίτλου Χάποελ Ιερουσαλήμ (του Στράτου Περπέρογλου), η Χάποελ Χολόν έγινε η τέταρτη ομάδα που πήρε την πρόκριση για το Final Four, επικρατώντας της Χάποελ Εϊλάτ με 82-71 στον πέμπτο αγώνα της προημιτελικής σειράς.

Οι Τερέλ Χόλογουεϊ (22 πόντοι), Τζόρνταν Χάμιλτον (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ), Τζο Αλεξάντερ (14 πόντοι) και Ταμίρ Μπλατ (11 πόντοι, 6 ασίστ) ήταν οι κορυφαίοι της Χάποελ Χολόν, η οποία είχε μία διαφορά 10-15 πόντων στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου και έφτασε εύκολα στη νίκη και στο 3-2 στη σειρά.

Στον ημιτελικό της Δευτέρας (11/6) η ομάδα του Νταν Σαμίρ θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Ιερουσαλήμ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μία ημέρα νωρίτερα (10/6) θα αναμετρηθούν η Μακάμπι με την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 41-35, 63-51, 82-71.

Photo credits: AP Photo/Ariel Schalit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ