ΜΠΑΣΚΕΤ

Σμιθ: "Δουλειά των Θεών του μπάσκετ"

Σμιθ: "Δουλειά των Θεών του μπάσκετ"

Ο Νόλαν Σμιθ που έστειλε την Παρτίζαν στο καναβάτσο και την Τσεντεβίτα στον 7ο ουρανό, μίλησε για το απίστευτο σουτ που πέτυχε (video), καθώς και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής με την Τσιμπόνα

Με ένα απίστευτο σουτ τριών πόντων ο Νόλαν Σμιθ έστειλε την Παρτίζαν στο καναβάτσο, ευστοχώντας σε ένα buzzer beater που θα θυμάται μπροστά σε 14.210 φιλάθλους.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Τσεντεβίτα, σχολίασε ότι από τη στιγμή που είχε αστοχήσει στα προηγούμενα 9 σουτ είχε πείσει τον εαυτό του πως αυτό θα έμπαινε.

"Δεν φοβήθηκα να σουτάρω στο τέλος γιατί είχα ήδη χάσει 9 σουτ, σ' αυτό το παιχνίδι. Είπα στον εαυτό μου, ότι από τη στιγμή που είχα αστοχήσει σε τόσα σουτ, αυτό έπρεπε να μπει", σχολίασε ο Σμιθ και συνέχισε αναφερόμενος σε εκείνο το φοβερό τρίποντο του Κέτσμαν πριν από 4 χρόνια υπέρ της Παρτίζαν τότε:

"Είναι κάτι το υπέροχο. Τέτοια σουτ είναι δουλειά των Θεών του μπάσκετ".

Όσον αφορά το κατάμεστο γήπεδο που αγωνίστηκε σχολίασε: "Ήταν εκπληκτικά. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και παίζοντας μπροστά σ' αυτούς τους φιλάθλους ήταν υπέροχο. Μας έκακαν τη ζωή δύσκολη και το ίδιο θα κάνει και η Τσιμπόνα την Κυριακή. Τώρα περάσαμε όμως το πιο δύσκολο μέρος και ελπίζω ότι την Κυριακή θα υπάρχουν τουλάχιστον 200 φίλαθλοι μας στο γήπεδο".

Πλέον, την Κυριακή η Τσεντεβίτα θα αντιμετωπίσει την Τσιμπόνα στο μεγάλο τελικό της Αδριατικής Λίγκας: "Περιμένω ίδιο παιχνίδι με αυτά που έγιναν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια κόντρα στην Τσιμπόνα αυτή τη σεζόν και το σκορ είναι ισόπαλο 2-2. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι γι' αυτούς κι εκείνοι για εμάς. Θα είναι μία συναρπαστική αναμέτρηση, καθώς κρίνεται το πρωτάθλημα του πρωταθλητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ