ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκέψεις για Μενεγκίν

Bari Italia Israele Qualificazione agli europei a Bari nella foto Petrucci Corrado er Dino Meneghin Foto arcieri
Bari Italia Israele Qualificazione agli europei a Bari nella foto Petrucci Corrado er Dino Meneghin Foto arcieri ARCIERI

Στη Μιλάνο υπάρχουν σκέψεις να αναλάβει την προεδρία της ομάδας ο παλαίμαχος Ιταλός και μεγάλο αστέρι του συλλόγου, Ντίνο Μενεγκίν.

Ακόμα μία σεζόν ολοκληρώθηκε χωρίς επιτυχία για τη Μιλάνο, η οποία έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας αποκλείστηκε στα προημιτελικά του πρωταθλήματος από τη Σιένα.

Στον σύλλογο πλέον αναμένεται να αλλάξουν πολλά πράγματα, αρχίζοντας από τον πρόεδρο της ομάδας. Όλα δείχνουν, λοιπόν πως ο Λίβιο Πρόλι θα απομακρυνθεί από την προεδρία με τον Ντίνο Μενεγκίν να είναι ο διάδοχος του.

Αυτό, βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Πρόλι θα φύγει από τη Μιλάνο, απλά θα αλλάξει πόστο. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η φυγή του Σέρτζιο Σκαριόλο από τους Ιταλούς, καθώς δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους των ιθυνόντων της ομάδας και να διαχειριστεί σωστά τα χρήματα που δαπάνησε ο σύλλογος για να ενισχυθεί.

Ήδη οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μάλαγα να συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του, μετά την αποχώρηση του Γιάσμιν Ρέπεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ