ΜΠΑΣΚΕΤ

Ραζνάτοβιτς: "Θα είχε συμβόλαιο 70-80 εκατ. δολ. ο Σπανούλης"

Ραζνάτοβιτς: "Θα είχε συμβόλαιο 70-80 εκατ. δολ. ο Σπανούλης"

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς παραχώρησε συνέντευξη σε σερβική ιστοσελίδα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον Βασίλη Σπανούλη και το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του, που έχει σχέση με τον Ολυμπιακό.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους ατζέντηδες στο χώρο του μπάσκετ, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη σερβική ιστοσελίδα sportklub.rs , στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για το πέρασμα του Βασίλη Σπανούλη από το Χιούστον, δηλώνοντας βέβαιος ότι εάν δεν είχε βιαστεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, τώρα θα είχε συμβόλαιο ύψους 70-80 εκατομμυρίων στο ΝΒΑ!

Κάποιοι παίκτες έχουν υπομονή και περιμένουν τη σειρά τους, επειδή αυτό που συμβαίνει στον Γιόκιτς και στον Πορζίνγκις δεν είναι ο κανόνας. Είχα μία τέτοια περίπτωση με τον Σπανούλη. Δεν ήταν προετοιμασμένος να περιμένει. Ήρθε στο ΝΒΑ μετά το Παγκόσμιο του 2006, όταν και “διέλυσε” τον Κρις Πολ. Η Ελλάδα είχε νικήσει την Αμερική και ο Σπανούλης ήρθε με τη νοοτροπία “Εγώ είμαι αυτός και πρέπει να παίξω”. Αυτό το απέδειξε στις προπονήσεις, αλλά το ΝΒΑ έχει τους δικούς του κανόνες” τόνισε στη σερβική ιστοσελίδα ο Ραζνάτοβιτς.

"Είμαι βέβαιος ότι θα είχε συμβόλαιο 70-80 εκατομμυρίων"

“Ο Σπανούλης δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, δεν ήθελε να μείνει άλλον έναν χρόνο και επέστρεψε στην Ευρώπη. Κατέκτησε με τον Ολυμπιακό όλα όσα μπορούσε να κερδίσει, περισσότερες από μία φορές, αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ εάν τώρα θα μπορούσε να έχει ένα συμβόλαιο 70–80 εκατομμυρίων δολαρίων. Είμαι βέβαιος ότι θα το είχε” συμπλήρωσε ο διάσημος ατζέντης, που μίλησε μεταξύ άλλων για τον Νίκολα Γιόκιτς, τον Βασίλιε Μίτσιτς, τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, τους Γκούντουριτς, Ντάνγκουμπιτς, Ζίζιτς, καθώς και τους τέσσερις Σέρβους που περιμένει να μετακομίσουν το επόμενο καλοκαίρι στο ΝΒΑ: τον Ράντε Ζάγκορατς, τον Ντέγιαν Μούσλι, τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ραζνάτοβιτς: "Θα είχε συμβόλαιο 70-80 εκατ. δολ. ο Σπανούλης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θα ήταν απόλυτα λογικό ο Τεόντοσιτς και ο Μπογκντάνοβιτς να πάνε στο ΝΒΑ. Και οι δύο έχουν κάνει πολλά στην Ευρώπη, έχουν κατακτήσει πολλά και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν στο ΝΒΑ. Βασικά ο Τεόντοσιτς έχει την τελευταία του ευκαιρία να πάει στο ΝΒΑ. Με την αύξηση των μισθών υπάρχουν νέες θέσεις στα ρόστερ των ομάδων και δεν θα ήταν έκπληξη για μένα αν επέστρεφε και ο Νέντοβιτς στο ΝΒΑ. Επίσης, και ο Ντέγιαν Μούσλι έχει την ευκαιρία να το κάνει. Είναι νεαρός, ψηλός και παίζει αυτή τη στιγμή καλύτερα απ' ότι ο Μπέινς όταν πήγε στο ΝΒΑ” δήλωσε ο Ραζνάτοβιτς.

"Μεγαλύτερο λάθος μου ο Κέσελ"

Ο Σέρβος ατζέντης εκθείασε ακόμα το νέο σύστημα της EuroLeague, λέγοντας ότι “ αρχικά ήμουν εναντίον αυτού αλλά έκανα λάθος, είναι φανταστικό, έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος και όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες να μπουν στην οκτάδα”, ενώ χαρακτήρισε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του, την άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρκο Κέσελ στον Ολυμπιακό, όταν οι Πειραιώτες ζήτησαν να τον κρατήσουν, αλλά με μία μικρή μείωση στις αποδοχές του.

Ο Μάρκο υπέγραψε τελικά συμβόλαιο με τη Βαλένθια αλλά γρήγορα κόπηκε και η καριέρα του πήρε την κατιούσα από εκεί και πέρα. Τώρα νομίζω ότι εάν είχε παραμείνει στον Ολυμπιακό, όπου αισθανόταν καλά, ίσως τα πάντα ήταν διαφορετικά. Απλά, τότε δεν υπήρχε λογική να το κάνει αυτό. Ήταν δική μου λανθασμένη κρίση” παραδέχτηκε ο Ραζνάτοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ