ΜΠΑΣΚΕΤ

Περασμένα μεγαλεία...

Περασμένα μεγαλεία...

Η Παρτίζαν δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να διεκδικεί τίτλους. Το παραδέχθηκε με δηλώσεις του ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Οι παλιές καλές εποχές ανήκουν στο παρελθόν για την Παρτίζαν. Πρώτη ένδειξη τα άσχημα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Δεύτερο η απουσία ισχυρού χορηγού/επενδυτή. Τρίτη η συμμετοχή στο Eurocup (αντί της Euroleague). Τέταρτη οι δηλώσεις του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, πριν την πρεμιέρα της Παρτιζάν στο Eurocup, κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας.

" Στην κατάσταση που είμαστε, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για μία θέση στην Euroleague, μέσω της Αδριατικής Λίγκας", ήταν η πιο χαρακτηριστική ατάκα που ξεστόμισε ο "Ντούλε", που παραμένει πάντως πιστός στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο προπονητής της Παρτίζαν δεν ήθελε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Δεν το έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν (δείγμα οι δηλώσεις του πρόσφατες εις βάρος δημοσιογράφων), κι ούτε πρόκειται να το κάνει.

Το θετικό πάντως, για τον ίδιο είναι πως ο Άντριγια Μιλουτίνοβιτς αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεσή του. Ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε στο χέρι, ακολούθησε την αποστολή στο Βίλνιους και δηλώνει έτοιμος για να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος με τα χρώματα της Παρτίζαν.

Η οποία, παρεμπιπτόντως, έχει κάτι παραπάνω από ανάγκη την παρουσία του, αφού -απόντος του 24χρονου γκαρντ- οι Σέρβοι μετρούν ήδη δύο ήττες από Κρκα (68-64) και Τσεντέβιτα (70-50),

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ