ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάτησε Λιθουανία ο Γλυνιαδάκης

Πάτησε Λιθουανία ο Γλυνιαδάκης

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Αντρέα Γλυνιαδάκη στη Λιθουανία, μαζί με τους Μιλένκο Τέπιτς και Στέβαν Γιέλοβατς. Διαβάστε τι είπε ο Έλληνας σέντερ στις πρώτες του δηλώσεις

Ο Αντρέας Γλυνιαδάκης βρίσκεται πλέον στη Λιθουανία, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Λιέτουβος Ρίτας.

Το Σάββατο, στο Βίλνιους υποδέχτηκαν τον Έλληνα σέντερ και τους Μιλένκο Τέπιτς και Στέβαν Γιέλοβατς οι ιθύνοντες της λιθουανικής ομάδας που τους καλωσόρισαν.

Πάτησε Λιθουανία ο Γλυνιαδάκης

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γλυνιαδάκης ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του και ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του είναι να βοηθήσει τη Λιέτουβος Ρίτας να πετύχει τους στόχους της.

Πάτησε Λιθουανία ο Γλυνιαδάκης

"Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της, αυτή είναι η προτεραιότητα μου", είπε αρχικά ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είμαι εδώ γιατί η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και μεγάλη παράδοση. Ήθελα να παίξω στη Λιέτουβος. Τώρα από τη στιγμή που θα παίξει εδώ και ο Μαρτίνας (σ.σ.Γκετσεβίτσιους), είναι πολύ καλό".

Πάτησε Λιθουανία ο Γλυνιαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ