ΜΠΑΣΚΕΤ

Ονειρικό το "αντίο" του Κέτσμαν

Ονειρικό το "αντίο" του Κέτσμαν

Ο Ντούσαν Κέτσμαν αποφάσισε να κρεμάσει τη φανέλα του και το έκανε στη "Ηala Pionir", παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων και δεκάδων προσωπικοτήτων (όπως οι Ίβκοβιτς, Ντίβατς, Σλάβνιτς κλπ).

Αυτό που έζησε ο Ντούσαν Κέτσμαν, θα ήθελαν να το ζήσουν όλοι, όταν βρεθούν στη θέση του: πλήθος κόσμου, αλλά και φίλων εμφανίστηκαν στη Hala Pionir για να χειροκροτήσουν τον Σέρβο, στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. Όλα τα έσοδα δόθηκαν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, για παιδιά.

Μεταξύ αυτών που ήταν στις εξέδρες, ήταν οι Ντούσαν Ίβκοβιτς, Ζόραν "Μόκα" Σλάβνιτς, Βλάντε Ντίβατς, Ντούλε Βουγιόσεβιτς ( ο λαός του ζήτησε να βγάλει το σακάκι και... έκανε αποδεκτό το αίτημα), ενώ στο παρκέ πάτησαν οι Νίκολα Πέκοβιτς, Πέταρ Μπόζιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Μίροσλαβ Μπέριτς, Ντούσκο Σαβάνοβιτς, Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, Μιλένκο Τέπιτς, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Σλάβκο Βράνιες, Μπο ΜακΚάλεμπ (και άλλοι), ενώ εθεάθησαν και οι Ζοφρί Λοβέρν (ο κόσμος του χάρισε ένα standing ovation, αποχαιρετώντας τον -υπέγραψε στη Χίμκι) και Λέο Βέστερμαν.

Ονειρικό το "αντίο" του Κέτσμαν
Ονειρικό το "αντίο" του Κέτσμαν

Η οικογένεια του Κέτσμαν δεν θα μπορούσε να λείπει.

Πηγή: Νοvosti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ