ΜΠΑΣΚΕΤ

Oι Ελληνίδες του εξωτερικού

Oι Ελληνίδες του εξωτερικού

Πολύ καλές εμφανίσεις από τις Εβίνα Μάλτση, Ζωή Δημητράκου και Όλγα Χατζηνικολάου σε Τουρκία, Ρωσία και Ισπανία αντίστοιχα την εβδομάδα που πέρασε

Οι Ελληνίδες εκπρόσωποί μας στο εξωτερικό συνεχίζουν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις και βάλθηκαν να καλύψουν το κενό της Κατερίνας Σωτηρίου.

Η τελευταία επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πρωτέα Βούλας, ο οποίος την ανακοίνωσε πρόσφατα.

Στην Τουρκία, η Αντάκια της Εβίνα Μάλτση ηττήθηκε από την Γαλατάσαραϊ για την 17η αγωνιστική της τουρκικής λίγκας. Ωστόσο, η Ελληνίδα γκαρντ ήταν πολύ καλή πετυχαίνοντας 14 πόντους και μαζεύοντας 2 ριμπάουντ. Πάντως, τα ποσοστά της δεν ήταν πολύ καλά, καθώς είχε 5/9 δίποντα και 1/8 τρίποντα.

Η Ναντέζντα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου πήρε εύκολο διπλό με αντίπαλο τη Ντιναμό Νοβοσιμπίρσκ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του ρωσικού πρωταθλήματος. Η Ζωή Δημητράκου αγωνίστηκε για 33 λεπτά και είχε 12 πόντους με 3/6 δίποντα και 2/6 τρίποντα, ενώ μάζεψε και 2 ριμπάουντ.

Διπλό πέτυχε η Χιρόνα κόντρα στην Γκραν Κανάρια, καθώς επιβλήθηκε με 80-76. Η Όλγα Χατζηνικολάου βρέθηκε στο παρκέ για 37 λεπτά και πέτυχε 8 πόντους με 2/3 δίποντα και 1/2 τρίποντα, ενώ μάζεψε 2 ριμπάουντ κι έδωσε 1 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ