ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι επιλογές του Τζόρτζεβιτς για το Προολυμπιακό τουρνουά

Οι επιλογές του Τζόρτζεβιτς για το Προολυμπιακό τουρνουά

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές του για το Προολυμπιακό τουρνουά της Σερβίας, συμπεριλαμβάνοντας στους 24 παίκτες τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. "Μέσα" οι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Κούζμιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς άρχισε να ετοιμάζει τα πλάνα του για το Προολυμπιακό τουρνουά της Σερβίας, ανακοινώνοντας τους παίκτες που θα έχει στο πλευρό του κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Θυμίζουμε πως οι "όρλοβι" θα διεκδικήσουν ένα από τα τρία εισιτήρια για το Ρίο ντε Τζανέιρο μπροστά στο κοινό τους, καλούμενοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Ανγκόλα, Πουέρτο Ρίκο, Ιαπωνίας, Τσεχίας και Λετονίας.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού συμπεριέλαβε στις επιλογές του τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, που απείχε πέρσι λόγω τραυματισμού, αλλά και τον... Μάρκο Κέσελ, που έπαιξε για τρεις μήνες στη χώρα μας με τα χρώματα του Λαυρίου.

Οι 24 "εκλεκτοί" του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την προετοιμασία είναι οι: Στέφαν Μπίρσεβιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νέμανια Ντάνγκουμπιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Νίκολα Γιόκιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Μάρκο Κέσελ, Όγκνιεν Κούζμιτς, Βλάντιμιρ Λούσιτς, Μίλαν Μάτσβαν, Στέφαν Μάρκοβιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Βασίλιε Μίσιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νέμανια Νέντοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Βλάντιμιρ Στίματς, Μίλος Τεόντοσιτς και Ράντε Ζάγκορατς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ