ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπλατ δίχασε τη Μακάμπι

Ο Μπλατ δίχασε τη Μακάμπι

Διοικούντες τη Μακάμπι έθεσαν (νέο) θέμα απόλυσης του Ντέιβιντ Μπλατ, με τον Σιμόν Μισράχι να τον σώζει, για μία ακόμη φορά.

Δεν είναι μυστικό ότι το περασμένο καλοκαίρι οι διοικούντες τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σκέφτηκαν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να λήξουν τη συνεργασία τους με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Είχε προηγηθεί η απώλεια του τίτλου από τη Μακάμπι Χάιφα και η όχι και τόσο... διαστημική πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Κάθισαν λοιπόν, σε ένα τραπέζι, συζήτησαν το θέμα και συμφώνησαν πως το ποσό που υπήρχε στο συμβόλαιο του για τη σεζόν2 013-2014 έκανε απαγορευτική την απόλυση.

Το ίδιο θέμα (περί ενδεχόμενης απόλυσης) ετέθη και πριν δυο εβδομάδες -μετά την ήττα από τη Χάποελ Τελ Αβίβ-, από τον Ντάνι Φέντερμαναι τον Σάι Ρεκανάτι (εκ των ιδιοκτητών του οργανισμού) με τον Σιμόν Μισράχι να φρενάρει τις εξελίξεις, ζητώντας τους να δώσουν στον Αμερικανοϊσραηλινό κόουτς άλλη μια ευκαιρία. Αυτή που απώλεσε στην ήττα από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, δηλαδή στην τέταρτη ήττα της "ομάδας του λαού", σε εννέα αγωνιστικές της ισραηλινής λίγκας.

Το one.co.il που αποκάλυψε τα γεγονότα, αναφέρει πως αυτό που σώζει προς τον παρόν, τον Μπλατ είναι η πορεία στην Ευρωλίγκα (η ομάδα προκρίθηκε αυτήν την εβδομάδα στο ΤΟΡ16) και η προϊστορία του στον οργανισμό. Αλλά όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν. Εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ