ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Λίβανος πάει Αδριατική!

Ο Λίβανος πάει Αδριατική!

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς είναι κόουτς της Al Riyadi της Βηρυτού, ομάδα που έχει στείλει προσφορά στην Αδριατική λίγκα για να μετάσχει στο πρωτάθλημα της σεζόν 2014-2015 -αντί της ουγγρικής Ζολνόκ!

Από τον Δεκέμβρη του 2012, ο Λευτέρης Σούμποτιτς ζει και εργάζεται στο Λίβανο και για την ακρίβεια στη Βηρυτό, όπου κοουτσάρει την Al Riyadi.

Στις 17 Φεβρουαρίου του 2013 υπέγραψε διετή επέκταση του συμβολαίου που τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο κόουτς, στην ιστορία του μπάσκετ στη Μέση Ανατολή. Όπως καταλαβαίνετε, λεφτά υπάρχουν -εκεί. Και σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν για να ενταχθούν στη λίστα με τις ομάδες της Αδριατικής λίγκας.

Όπως αποκάλυψε ο "Πίξι" μέσω της novosti.rs "α πό την πρώτη ημέρα που πήγα στη Βηρυτό, ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης με ρωτούν πώς μπορούν να εμπλακούν σε κάποια λίγκα. Ήμουν ευθύς. τους είπα πως η μόνη επιλογή είναι να πληρώσουν για να πάρουν wild card. Ο σύλλογος έστειλε μια εξαιρετική πρόταση και περιμένουμε την απάντηση". Πρόσθεσε και ότι η ομάδα του έχει εξασφαλίσει ήδη τα χρήματα για τις πτήσεις τσάρτερ και τις διαμονές, από τους χορηγούς της. "Βάσει των κανονισμών, μπορεί να μετάσχει όποια ομάδα εδρεύει σε πόλη που είναι τέσσερις ώρες μακριά -με πτήση- από τη Φρανκφούρτη. Εμείς είμαστε στις 3.40''. Ο Λίβανος είναι ένα ασφαλές έθνος, αλλά έχουμε και εναλλακτική: να παίξουμε σε άλλη πόλη ή χώρα".

Διευκρίνισε πως υπάρχει μια παρανόηση. Εκεί που ζει, δεν πετούν τα λεφτά. " Τα μπάτζετ των μεγαλύτερων ομάδων είναι περί τα 3 εκάτ. δολάρια. Αλλά... πραγματικά τρία εκατομμύρια. Εννοώ ό,τι τάζουν, το δίνουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ