ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Τζόρτζεβιτς συνεχάρη τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Ο Τζόρτζεβιτς συνεχάρη τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Η Εθνική Νέων Ανδρών της Σερβίας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό της Ιταλίας, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να συγχαίρει όλα τα μέλη της αποστολής για την επιτυχία.

Η Σερβία επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης σε επίπεδο Νέων Ανδρών μετά από εφτά χρόνια , επικρατώντας στον τελικό της Ισπανίας με 70-64. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Τζόκιτς ολοκλήρωσε αήττητη την παρουσία της στη διοργάνωση (10/10), με την Ελλάδα να είναι μεταξύ των "θυμάτων" της.

Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία των "όρλοβι" δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος έσπευσε να απονείμει τα εύσημα σε όλους τους συντελεστές, με πρώτο και καλύτερο τον "αρχιτέκτονα". Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε πως " συνεχάρη προσωπικά τον Βλάντιμιρ Τζόκιτς, αλλά και όλο το επιτελείο του για τη μεγάλη τους επιτυχία", για να συνεχίσει:

" Αυτό που έκαναν στο Λινιάνο είναι εντυπωσιακό κι αποτελεί ένα δείγμα του τι έρχεται. Είναι πολύ θετική η επιτυχία και φυσικά καταδεικνύει ότι το σερβικό μπάσκετ μπορεί να στηριχθεί στις γενιές που έρχονται από πίσω. Το πιο σημαντικό όλων όμως, είναι άλλο. Ότι δηλαδή δημιουργούνται παίκτες με υψηλές αξίες, που μαθαίνουν να αγωνίζονται υπό πίεση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ