ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο Αταμάν μπορεί να ταξιδέψει στο Βελιγράδι"

"Ο Αταμάν μπορεί να ταξιδέψει στο Βελιγράδι"

Κατόπιν της σύσκεψης που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός της Σερβίας, με τους διοικούντες τον Ερυθρό Αστέρα, συμφώνησαν να γίνει ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στο ματς με τη Γαλατασαράι (16/1).

Από τον Νοέμβριο οι Σέρβοι έχουν διευκρινίσει ότι ο Εργκίν Αταμάν είναι ανεπιθύμητος στο Βελιγράδι . Προηγήθηκε η δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς , επί τουρκικού εδάφους, πριν το ματς της Γαλατασαράι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Το πρόγραμμα στέλνει τους μεν στους δε (και τούμπαλιν) και στο ΤΟΡ16, αρχής γενομένης από την προσεχή Παρασκευή (16/1), οπότε η Γαλατά πρόκειται να εμφανιστεί στην Kombank Arena, με τον Αταμάν να δηλώνει την Κυριακή (11/1) ότι θέλει να πάει στο Βελιγράδι .

Σήμερα (12/1) τοποθετήθηκε επί του θέματος, ο πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος μίλησε με εκπροσώπους των "delije" και το αφεντικό του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Κόβιτς και μετά το ραντεβού οι Σέρβοι ενημέρωσαν τους Τούρκους πως ο Αταμάν μπορεί να ταξιδέψει για το Βελιγράδι. Οι διοικούντες τον οργανισμό συγκάλεσαν σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα είναι πολλά, παρουσία και του Δημάρχου Βελιγραδίου, προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό στην τρίτη αγωνιστική του ΤΟΡ16.

Οι συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας ήταν τρεις "και αναλύσαμε όλα τα ενδεχόμενα, πριν αποφασίσουμε επί του αναλυτικού πλάνου" ενημέρωσε ο Κόβιτς, για να προσθέσει "η επιβολή των μέτρων θα ξεκινήσει από το "Nikola Tesla" και την προσγείωση της Γαλατασαράι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ