ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέντοβιτς: "Επιστρέφω στην Ευρώπη"

Νέντοβιτς: "Επιστρέφω στην Ευρώπη"

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ελεύθερος πλέον και με δηλώσεις του τόνισε πως επιστρέφει στην Ευρώπη. Τι είπε για τους Warriors.

Δεν έχει παρά λίγες ώρες που ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των Golden State Warriors με τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο νεαρός γκαρντ, μετά την εξέλιξη αυτή, είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας πρωταρχικό στόχο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Αυτό δήλωσε, άλλωστε και στο novosti.rs. "Υπάρχουν αρκετές προοπτικές. Το όνομα μπορεί να γίνει γνωστό πιθανότατα και σήμερα. Το ΝΒΑ παραμένει το όνειρό μου και δεν το παρατάω. Αλλά αυτή τη στιγμή, το μόνο που θέλω είναι να παίξω μπάσκετ, που σημαίνει πως επιστρέφω στην Ευρώπη". ήταν τα λόγια του. Ήδη, μάλιστα, η Βαλένθια βολιδοσκοπεί την κατάσταση.

Ο διεθνής γκαρντ εξέφρασε και την πικρία του για την πορεία του στους "πολεμιστές". "Ζήτησα να ολοκληρωθεί η συνεργασία μου με την ομάδα, μετά τη συνάντηση που είχα με τη διοίκηση. Είμαι απογοητευμένος γιατί θεωρώ πως έκανα όσα όσα μου ζήτησαν", δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ