ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα συντριβή για Παρτίζαν

Alen Omic in action during ABA league match between Union Olimpija - Partizan MTS, Stozice hall, Ljubljana, 19.10.2014
Alen Omic in action during ABA league match between Union Olimpija - Partizan MTS, Stozice hall, Ljubljana, 19.10.2014 SASA PAHIC SZABO

Ο κατήφορος της Παρτίζαν δεν δείχνει να έχει τελειωμό φέτος! Κι αυτό γιατί η ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς γνώρισε νέα βαριά ήττα, αυτή τη φορά για την Αδριατική Λίγκα. Θύτης η Ολίμπια Λιουμπλιάνας (87-58).

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η Παρτίζαν υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα. Η ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, που βρίσκεται σε κατάσταση αναδόμησης, γνώρισε τη συντριβή από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας με 87-58, για την τέταρτη αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.

Οι Σλοβένοι ήταν τα απόλυτα αφεντικά της αναμέτρησης, σχεδόν από το πρώτο λεπτό. Γι αυτό και δεν κινδύνευσαν δευτερόλεπτο από τους φιλοξενούμενους, που... ψάχνονταν για όλο το σαραντάλεπτο. Γι αυτό και είδα την Ολίμπια Λιουμπλιάνας να κάνει... πάρτι στο παρκέ. Με ηγέτη τον Μπλαζ Μάχκοβιτς (19π.) και παίρνοντας σκορ από όλους τους παίκτες της δωδεκάδας (!), οι Σλοβένοι έφτασαν στην τελική επικράτηση, δίχως να συναντήσουν την παραμικρή αντίδραση.

Όσον αφορά την Παρτίζαν, χρόνο συμμετοχής (ένα λεπτό) πήρε ο Γιάννης Κουζέλογλου, που όμως δεν πρόλαβε να σκοράρει! Ενδεικτικά της τραγικής εμφάνισης των Σέρβων είναι τα ποσοστά που είχαν σε δίποντα (39.1%), τρίποντα (18.8%) και βολές (59.1%).

Με ηγέτη τον Μπιλάν

Στο δρόμο των νικών επέστρεψε η Τσεντέβιτα, που έκαμψε την αντίσταση της Μέταλατς (79-66). Οι Κροάτες δυσκολεύτηκαν μεν, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο κυριάρχησαν στο παρκέ, φτάνοντας στην τελική επικράτηση. Πρώτος σκόρερ για την Τσεντέβιτα ήταν ο Μάρκο Μπιλάν, που πέτυχε 16π. (και μάζεψε 7ριμπ.), ενώ για τους ηττημένους, ο Νίκολα Γιέβτοβιτς έκανε ό,τι μπορούσε με σκοπό να αποσοβήσει το μοιραίο.

Σούμποτιτς λαμπρός την οδηγεί...

Με τον Μπόγιαν Σούμποτιτς (18π.) και τον Σουάν Σέχοβιτς (17π.) να κυριαρχούν σε "ζωγραφιστό" και περιφέρεια, αντίστοιχα, η Μπουντούτσνοστ πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Λέφσκι Σόφια. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ -στο φετινό Eurocup- επικράτησε με 92-75, παραμένοντας στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας, καθώς έφτασε τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ