ΜΠΑΣΚΕΤ

Μια όμορφη ατμόσφαιρα στο Τελ Αβίβ

Μια όμορφη ατμόσφαιρα στο Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συναντήσει τη Χάποελ Τελ Αβίβ τη Δευτέρα (7/4), σε... ψυχροπολεμικό κλίμα. Ο πρόεδρος της Χάποελ, Ραμί Κοέν σύγκρινε την "ομάδα του λαού"... με τους Παλαιστίνιους.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ θα συναντήσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τη Δευτέρα (7/4), όχι στη Nokia Arena (έχει... πολιτιστική υποχρέωση), αλλά στο Hadar Yosef, με τα θέματα ασφαλείας να απασχολούν τέσσερις συναντήσεις των μετεχόντων και την απόφαση θα επιστρατευθούν 55 όργανα της τάξης και άλλα 60 μέλη ιδιωτικής ομάδας ασφαλείας, προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό, παρουσία 1.380 φιλάθλων.

Η Χάποελ ενημέρωσε ότι η όλη διαδικασία θα στοιχίσει 10.500 ευρώ, τα οποία θα πάρουν -για να διαθέσουν- από τα έσοδα του ματς. Πρόσθεσε πως δεν επιθυμεί να προπονηθεί η Μακάμπι στο συγκεκριμένο γήπεδο, πριν το ντέρμπι. Η "ομάδα του λαού" δεν κάθισε να σκάσει. "Εκλεισε" το γυμναστήριο του Ironi Alef High School για τις προπονήσεις της, με εκπροσώπους τους να ρωτούν " τι φοβάστε και αντιδράτε σαν μικρή ομάδα;". Ο πρόεδρος της Χάποελ, Ραμί Κοέν απάντησε " οι άνθρωποι αυτοί, διαπραγματεύονται με τον εαυτό τους. Ουδέποτε ενημέρωσαν πως θέλουν να προπονηθούν σε αυτό το γήπεδο. Ούτως ή άλλως όμως, δεν μπορώ καν να φανταστώ ότι θα προπονηθούμε μαζί με τους "αιώνιους" αντιπάλους μας. Είναι σαν να έρχονται οι Παλαιστίνιοι στην Ιερουσαλήμ, για προπόνηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ