ΜΠΑΣΚΕΤ

Με... 80άρα των Μπολ νίκησε η Βιτάουτας

Με... 80άρα των Μπολ νίκησε η Βιτάουτας

Η Βιτάουτας νίκησε την Ντζούκιγια για το BBL Challenge Games με 147-142, στην πρώτη παρουσία του ΛαΒαρ Μπολ στον πάγκο της και τους γιους του, ΛαΜέλο και ΛιΑντζελο, να σημειώνουν 80 πόντους!

Το BBL Challenge Games συνεχίζεται στη Λιθουανία, με τη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην Ντζούκιγια να είναι ιδιαίτερη δεδομένη της παρουσίας του ΛαΒαρ Μπολ στον πάγκο της Βιτάουτας. Οι "μπλε" είδαν τον Βιργκίνιους Σέσκους να κάθεται ως επί το πλείστον πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες, με τον ΛαΒαρ Μπολ να κάνει... κουμάντο στην ομάδα.

Κι οι γιοι του φρόντισαν να δείξουν εκ νέου μέρος του ταλέντο τους, σημειώνοντας 80 πόντους στη φιλική νίκη με 147-142. Ο ΛαΜέλο σημείωσε 43 (μαζί με 7 ριμπάουντ) και ο ΛιΑντζελο έβαλε 37 (μαζί με 10 ριμπάουντ), για να κάνουν την (επιθετική) διαφορά για την ομάδα τους.

Φυσικά, όσο κι αν η επιθετική τους συγκομιδή είναι εντυπωσιακή (σ.σ.: δεν υπάρχουν πλήρη στατιστικά), το γεγονός πως μιλάμε για φιλικά παιχνίδια, όπου ουδείς παίζει με ένταση και διάθεση στην άμυνα, μετριάζει απόλυτα την αξία του επιτεύγματός τους. Παρεμπιπτόντως, στο περιθώριο της αναμέτρησης, ο ΛαΒαρ Μπολ ανέφερε πως αν όλα πάνε καλά, ο μικρότερος εκ των δυο γιων του, ΛαΜελο, θα περάσει μια διετία στη Βιτάουτας, κάνοντας εκεί το... αγροτικό του, πριν δηλώσει συμμετοχή στο Draft του ΝΒΑ.

Εξάλλου, στην Ντζούκιγια αγωνίζεται εδώ και δέκα μέρες ο Νίκος Στυλιανού (σ.σ.: αποχώρησε από τον Γυμναστικό), ο οποίος είχε 23 πόντους και 6 ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ