ΜΠΑΣΚΕΤ

Λίμα για Γιασικεβίτσιους: "Η γυναίκα μου έβαλε τα κλάματα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αουγκούστο Λίμα επέστρεψε στη Ζάλγκιρις, μιλώντας για πρώτη φορά για την "ασπίδα προστασίας " που ύψωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Μετά από μερικές ημέρες απουσίας λόγω της γέννησης του πρώτου του παιδιού, ο Αουγκούστο Λίμα επέστρεψε στην καθημερινότητα της Ζάλγκιρις. Αγωνίστηκε μάλιστα στην εκτός έδρας νίκη επί της Νεπτούνας (69-53), έχοντας 2 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 21'34'' συμμετοχής στον τέταρτο ημιτελικό του λιθουανικού πρωταθλήματος, που έδωσε στους "πράσινους" το εισιτήριο για τους τελικούς.

Όταν τελείωσε το παιχνίδι τοποθετήθηκε μάλιστα για τις δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους την Παρασκευή (19/5), όταν ο προπονητής της Ζάλγκιρις εξήγησε πως " σημασία έχει η γέννηση του πρώτου σου παιδιού, όχι ένας ημιτελικός".

Τι είπε λοιπόν ο 26χρονος σέντερ για το θέμα; "Η γυναίκα μου έκλαψε, τον ευχαριστώ για όσα είπε", παραδέχθηκε πριν προσθέσει πως " του έστειλα (σ.σ.: του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους) κιόλας ένα μήνυμα: αν προστατεύεις την οικογένειά μου, θα προστατεύσω κι εγώ τη δική σου. Ήμουν πολύ κουρασμένος μετά από ένα "τρελό" τετραήμερο, χωρίς πολύ ύπνο. Είχα όμως έξτρα κίνητρο, μόλις είδα ότι ο κόουτς με προστάτευσε. Ήταν φανταστικό".

Θυμηθείτε τις κουβέντες του "Σάρας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ