ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπριος προπονητής ανέλαβε ομάδα στο Κόσοβο!

Κύπριος προπονητής ανέλαβε ομάδα στο Κόσοβο!

Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης αποχώρησε από τον πάγκο της Ροβινάρι, για να αποδεχθεί την πρόταση της Σίγκαλ Πρίστινα του Κοσόβου. Ο Κύπριος τεχνικός θα γίνει ο πρώτος ομιλών ελληνικά που θα καθίσει στον πάγκο ομάδας από τη χώρα.

Πριν από δέκα περίπου μήνες, ο Αντώνης Κωνσταντινίδης είχε δηλώσει στο Sport24.gr πως θα πήγαινε οπουδήποτε για να δουλέψει, όντας πολύ διψασμένος για να κάνει πράγματα. Κι όπως αποδείχθηκε στην πορεία, το εννοούσε απόλυτα. Βλέπετε η απόφασή του να εργαστεί στη Ρουμανία δεν ήταν παρά η... αρχή της περιπλάνησής του ανά την Ευρώπη, αφού ο επόμενος σταθμός της καριέρας του βρίσκεται στο Κόσοβο.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Σίγκαλ Πρίστινα και θα μετακομίσει άμεσα στην πρωτεύουσα του Κοσόβου για να πιάσει δουλειά και να οδηγήσει τη νέα του ομάδα στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος, από την οποία απέχει τρεις νίκες αυτή τη στιγμή.

Δεν είναι πάντως ο πρώτος ελληνόφωνος που θα βρεθεί σε αυτά τα μέρη, αφού το καλοκαίρι ο Ευθύμης Τσακαλέρης είχε έρθει σε συμφωνία με την Πρίζρεν. Ο νυν παίκτης του Ρεθύμνου πάντως δεν έμεινε για πολύ εκεί, αφού τον Οκτώβριο επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ