ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατά λάθος... συμπαίκτες οι Λαβρίνοβιτς

Κατά λάθος... συμπαίκτες οι Λαβρίνοβιτς
BFL BALTIJOS FOTOGRAFIJOS LINIJA

Η μεταγραφική υπέρβαση της Λιετκαμπέλις με την υπογραφή του Ντάριους και του Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς έγινε... κατά λάθος. Πώς; Διαβάστε μια... περίεργη ιστορία.

Ο Ντάριους κι ο Κστιστόφ Λαβρίνοβιτς δεν είναι στο επίπεδο που βρίσκονταν πριν μια δεκαετία, όταν θεωρούνταν δύο από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη. Δεν παύουν όμως, έστω στα 37, να είναι μια εξαιρετικές λύσεις για ομάδες β' ταχύτητας στη "γηραιά ήπειρο".

Γι αυτό η απόκτησή τους από τη Λιετκαμπέλις προκάλεσε αίσθηση. Το να πάρεις έναν από τους δύο δείχνει τη διάθεση για ισχυρό σύνολο, το να υπογράψεις και τους δύο φανερώνει τις υψηλές προσδοκίες. Η λιθουανική ομάδα όμως, τα κατάφερε... κατά λάθος. Τι εννοούμε;

Όπως αναφέρει το 15min.lt , βασικός μεταγραφικός της στόχος ήταν ο Κστιστόφ, ο οποίος πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Λιέτουβος Ρίτας. Στο... ραντεβού με τον GM της ομάδας όμως, πήγαν κι οι δύο. Πως; Όταν χτύπησε το τηλέφωνο του Κσιστόφ, ήταν σε προπόνηση μαζί με τον αδερφό του, Ντάριους. Ε, δεν το σκέφτηκε πολύ. Είπε να τον πάρει μαζί του στη συζήτηση που θα γινόταν μετά από μερικές ημέρες.

Μόλις τους είδε ο άνθρωπος της Λιετκαμπέλις δεν το σκέφτηκε πολύ. "Γιατί δεν έρχεσαι κι εσύ ρε Ντάριους;", τον ρώτησε, κάνοντας τον πολύπειρο φόργουορντ/σέντερ να βγάλει οριστικά από το μυαλό του τις προτάσεις που είχε από Μπουντιβέλνικ (Ουκρανία) και Ρόζα Ράντομ (Πολωνία). Προτεραιότητά του άλλωστε ήταν η παραμονή εντός των λιθουανικών συνόρων, με τη Λιετκαμπέλις να του δίνει την καλύτερη αφορμή.

Ε, από εκεί και πέρα δεν ήθελε πολύ για να "δέσει" το γλυκό. Αμφότεροι είπαν με συνοπτικές διαδικασίες το "ναι", έκαναν λίγο... σκόντο στο οικονομικό για να παίξουν μαζί και κάπως έτσι η Λιετκαμπέλις έχει πλέον ένα από τα καλύτερα δίδυμα ψηλών στη Λιθουανία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ