ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιδανικό ντεμπούτο για Γιασικεβίτσιους

Ιδανικό ντεμπούτο για Γιασικεβίτσιους

Η νέα εποχή της Ζάλγκιρις -με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην άκρη του πάγκου- ξεκίνησε με νίκη, αφού το εμπόδιο της Βιτάουτας αποδείχθηκε εξαιρετικά χαμηλό (94-77). Κορυφαίος ο Παούλιους Γιανκούνας, που τελείωσε το παιχνίδι με νταμπλ νταμπλ (20π., 12ριμπ.).

Το ντεμπούτο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην άκρη του πάγκου της Ζάλγκιρις ήταν ιδανικό! Οι "πράσινοι" επικράτησαν της Βιτάουτας με χαρακτηριστική άνεση (94-77), για να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας 18 νίκες μετά από 19 αγωνιστικές. Πέραν αυτού μάλιστα, μεγάλωσαν την απόσταση που τους χωρίζει από τη δεύτερη θέση, αφού -λίγη ώρα νωρίτερα- η Λιετκαμπέλις έκανε την έκπληξη κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας (75-65).

Στα του αγώνα της Ζάλγκιρις, ο Παούλιους Γιανκούνας (20π., 12ριμπ.) ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η ομάδα του "Σάρας", με τους Μπροκ Μότουμ (17π., 8ριμπ.) και Ρίμας Καλνιέτις (9π., 10ασ.) να ακολουθούν. Σειρά παίρνει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (15/1, 21:45) για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague, εκεί όπου η Ζάλγκιρις αναζητά την πρώτη της νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ